Projektet slutter: 31. December 2023
Andele
49/50 ledige
Projektstart
Ved 15 andele
Indskud
4920,-
Pr. måned
480,-
Status

14 andele til projektlancering

Årgang/køn

– / –

Trænerens navn

Rikke Rohbach Bonde

Ejerens navn

Stald Sotto

Beskrivelse

Kom med i ejerkredsen af en spændende galophest, der står på tærsklen til karrierestart

Toårige By My Giant (2019) starter nu vintertræningen og sidste klargøring frem mod sæson 2022, hvor vallakken skal gå sit første galopløb og forsøge at samle point til deltagelse i galopsportens største løb – Dansk Derby i august.

»Hesten er valgt til projektet, da han kan blive rigtig sjov at følge, ikke mindst fordi, at det afstamningsmæssigt er en hest, der kan gå de længere distancer. Han er en stor galophest, som har fået lidt ekstra tid, men han er stadig let og elegant at se på, så det lover godt«, fortæller træner Rikke Rohbach Bonde.

Be My Giant er efter Giant Sandman og Bea Apache, og dermed halvsøster til blandt andet millionærerne Be My Award (vinder af Svenskt St. Leger, svensk Derby Trial,  tredje i Svensk Derby) og Be My Academy (andenplads Pramms Memorial(L), vinder Luca Brasi Summer Cup).

Løbsoplevelser og indsigt i galopsporten

At opleve sin hest komme ud af startboksen er er en hel særlig kulmination af forventninger og sommerfugle. Men projektet vil ligeledes sætte fokus på tiden op til og efter løbene og give indsigt i galopsporten generelt. Ikke mindst hvad det vil sige at arbejde med en topatlet i form af en galophest.

Projektet løber til og med Be My Giants fireårssæson i 2023. Løbsdebuten forventes i foråret 2022. Du vil således komme med på holdet ved den sidste klargøring frem mod løbsdebut.

Kom med på holdet hos dansk galops komettræner

Be My Giant trænes af Rikke Rohbach Bonde (Klampenborg Galopbane), der kommer fra en kanonsæson i 2021 med sejr i såvel det svenske og norske derby samt en andenplads i det danske derby (dermed over 2,5 mio. danske kroner redet ind til stalden). Rikke er således gået hen og blevet landets næstmest vindende galoptræner i blot sin anden fulde sæson.

 

Be My Giant er meldt i 2000 Guineas i Danmark og Sverige, Dansk Derby, Dansk St. Leger, svensk og norsk Breeders. Den månedlige ydelse er udregnet efter vurderede udgifter, inkl. buffer. Evt. overskydende penge udbetales ved projektets afslutning.

Projektet er tilknyttet Mosson-appen. Al kommunikation fra trænerteam sker gennem appen Mosson Owner, som du kan hente gratis, når du er tilknyttet et Share A Horse-projekt

Samlet overblik
Antal starter:
Samlet præmiesum:
Afstamning
Far:
Mor:
Morfar:
Mormor:
Seneste resultater
Dato Kusk/Jockey Placering
Ingen nylige resultater

Tilgængelige andele
Antal Beløb pr. andel
49 DKK 4.920,00
Projekt galleri