Projektet slutter: 31. December 2024
Andele
15/45 ledige
Projektstart
Ved 35 andele
Indskud
Fra 1250,-
Pr. måned
250,-
Status

Projekt lanceret

Årgang/køn

2020 / Hoppe

Trænerens navn

Louise Mortensen

Ejerens navn

Stald Inverness Downs

Beskrivelse

Få andel i en spændende hoppe med fremtiden foran sig. Den succesfulde træner Louise V. Mortensen inviterer med på rejsen med løbsoplevelser og socialt fællesskab i nyt projekt.

 - Inverness Downs er en lille, men elegant og karismatisk dame, som gerne vil bestemme meget selv, men som også vil arbejde og gøre tingene rigtigt. Hun vokser kontinuerligt, hvilket er godt – det ser ikke ud til, at væksten foregår i ryk. Hun har en god statur med fine propositioner mellem krop og lemmer, så det kan ikke udelukkes, at hun allerede kan bringes til start i toårssæsonen. Men det sker kun, hvis alt stemmer. Hun vil ikke blive forceret, understreger Louise 

Altid kaffe på kanden

- Ejerne vil kunne se frem til mindst et par større årlige arrangementer i forbindelse med hestens start eller træningspas. Det skal være sjovt at være hesteejer og være til trav, og det sociale element skal ikke mangle i min stald, understreger Louise V. Mortensen, der altid har haft heste som sin hobby og nu også som sin levevej.

Louise V. Mortensen har base på en gård i Filskov (Billund), hvorfra hun ofte tager hestene ud til Vesterhavet og her lader dem træne på såvel stranden som i vandkanten.

Man er også velkommen på Fyens Væddeløbsbane, de dage, hvor hun er til stede i forbindelse med hurtigkøring og unghestetilvænning. Hos Louise er alle hesteejere velkomne og der er altid kaffe på kanden.

Tallet 27

Louise V. Mortensen har i sin anden sæson som travtræner oplevet stor succes, blandt andet med succeshistorien Ecu Egedal. Blandt andet derfor har hun i år kunne bryste sig af en sejrsprocent på 27 - i en alder af 27. Fokus ligger på trænergerningen, mens catchdrivere hyres ind til at køre hestene i løb. Pr. 1. december tilknyttes hun Fyens Væddeløbsbane.

Projektet løber til og med fireårssæsonen. Inverness Downs er tilmeldt alle årgangsløb inkl. Præmiechancen. Al kommunikation i projektet forgår via Mosson-appen.

Samlet overblik
Antal starter:
Samlet præmiesum:
Afstamning
Far:
PANNE DE MOTEUR (SE)
Mor:
SUPERIOR DUST (SE)
Morfar:
SUPER PHOTO KOSMOS (US)
Mormor:
JUBEL KEMP (FI)
Seneste resultater
Dato Kusk/Jockey Placering Præmie
Ingen nylige resultater

Tilgængelige andele
Antal Beløb pr. andel
5 DKK 1.250,00
10 DKK 1.500,00
Projekt galleri