Nyopstartet galoptræner inviterer indenfor med nyt andelsprojekt

I samarbejde med Jydsk Væddeløbsbane og Share A Horse udbyder galoptræner Mikkel Johansen et nyt andelsprojekt med omdrejningspunktet i treårige Sandie’s Dream, der i sidste måned blev hentet til Danmark fra England.

1. maj blev 25-årige Mikkel Johansen tilknyttet Jydsk Væddeløbsbane som professionel galoptræner, og nu inviterer han flere med på rejsen med et nyt andelsprojekt. Det er ikke helt tilfældigt, for når man spørger den nyopstartede træner om, hvad han drømmer om, er svaret ikke kun at få en succesfuld og stor stald.

- Jeg vil være med til at fremme sporten. Et af de største mål jeg har, er at kunne bidrage til at flere får øjnene op for sporten, og det fantastiske samlingspunkt, som det udgør. 

Skovtur og velkomstvrinsk
Og det er her at Sandie’s Dream kommer ind i billedet. I Mikkels søgen på en startklar og interessant hest, der rummer en vis udvikling, er valget faldet på den treårige hoppe efter den irske hingst Belardo. Hun har gået flere fine løb med anden- og tredjepladser som bedste resultater, men tror på, at maidenstitlen kan aflægges på dansk grund.

- Hun er en rigtig fornuftig hest at arbejde med, og vi har til at starte med taget et break fra den almindelige træning og taget en del skovture, hvor hun bruger andre muskler og træner balancen, når man netop rider op og ned ad bakke, fortæller Mikkel.

- Det gør også noget for humøret, og hun er efterhånden faldt godt til, og vrinsker, når man kommer i stalden.

Træningen er da også intensiveret, da første løb for Sandie’s Dream med al sandsynlighed bliver allerede 8. juni på Jydsk Væddeløbsbane. I to sæsoner følges hesten, og planen er kontinuerlige starter fortrinsvist på Jydsk Væddeløbsbane, hvor Sandie’s Dream også er opstaldet.

Oplevelserne venter lige om hjørnet Mikkel Johansen ser frem til at give ejerne et indblik i galopsporten, og man er altid velkommen i stalden, hvor der også vil være sociale arrangementer i samspil med Tutten på Jydsk Væddeløbsbane. Champagneflaskerne er klar til, at der er sejre at fejre.

Når Sandie’s Dream starter på Jydsk Væddeløbsbane, vil du som medejer få gratis entre. Projektet består af 45 andele. Der er et indskud på 395 kr., mens den månedlige ydelse er 295,-. Hesten lejes af Mikkel Johansen til og med næste sæson, 31. november 2023, og præmieindtægter fratrukket løbsomkostninger vil blive udbetalt til ejerne.

Det er også muligt som personaleforening eller virksomhed at erhverve sig en andel eventuelt i samspil med øvrige erhvervstilbud på Jydsk Væddeløbsbane.

Hør mere herom, Share A Horse eller projektet på info@shareahorse.dk eller 888 11 221. 

Se projektet her

 

Af Camilla Halldorsson

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her