Din genvej til en verden af fællesskab og spænding

Forstil dig en varm sommerdag. En kold drik i hånden. Sommerfugle i maven, der udvikler sig til en boblende glæde, som spreder sig ud i fingerspidserne. En højtaler, hvorfra det lyder, at din hest netop lige har vundet løbet og dagens gevinst.

Dernæst et kærligt omfavn, og før du ved af det, står du i en vindercirkel med euforiske venner og nye bekendte, der alle har det tilfælles, at de er medejere af den samme hest.

Lyder skønt gør det ikke?

Som hesteejer er du sikret en bred pallette af oplevelser. Det skal være sjovt, anderledes og helt specielt at være medejer. Du har også mulighed for at vinde penge på din hest, hvis den klarer sig godt.

I fællesskab med hestens bagland sørger vi for magiske stunder på din lokale bane, hestens hjemmebane eller i en bus på vej ud til en af Danmarks andre væddeløbsbaner, hvor du ser din hest gå efter sejr.

Fælles for det hele er, - at vi er sammen om hesten.

Share A Horse er din genvej til at blive hesteejer i en traditionsrig verden af sport og spænding. Alle kan blive ejer. Det kræver ikke et kendskab til sporten. På vores platform udbydes andelsprojekter i væddeløbsheste, og vi er dermed bindeled mellem hesteejer og landets trav- og galoptrænere. Med Share A Horse kan alle være med - let og enkelt. 

Andelsprojekterne varierer i størrelse, økonomi og geografi. Så det er blot med at finde et projekt, der passer dig. Fælles for alle projekter er, at de opfylder en række krav fastsat af Dansk Hestevæddeløb. 

Del oplevelserne - og det økonomiske ansvar

At eje en væddeløbshest indebærer som regel et stort praktisk og økonomisk ansvar, men med andelskonceptet bærer du den økonomiske forpligtigelse med andre. Det daglige arbejde i stalden varetages af en professionel trav- eller galoptræner, og du vil løbende blive informeret omkring hestens daglige træning, kommende løb og andre arrangementer. På den måde er du stadig med helt tæt på - fra stald til vindercirkel. 

Starten går om lidt. Skal du være med?

 

Tag et kig på aktuelle andelsprojekter eller læs mere om de forskellige projekttyper - og hvordan du køber en andel. 

 

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her