Din genvej til en verden af sport og spænding

Intet slår følelsen af adrenalin, der pumper rundt i kroppen, når din hest krydser målstregen som vinder. En oplevelse, der forstærkes, når du deler den med andre. Det kan være med familien, drengene, kollegerne – eller måske med nogen, der sammen med dig vil prøve noget helt nyt og anderledes, nemlig at eje en ægte væddeløber. 

Share A Horse er din genvej til at blive hesteejer i en traditionsrig verden af sport og spænding. Her udbydes andelsprojekter i væddeløbsheste, og denne platform udgør på den måde et bindeled mellem hesteejer og landets trav- og galoptrænere. Med Share A Horse kan alle være med - let og enkelt. 

Andelsprojekterne varierer i størrelse, økonomi og geografi. Så det er blot med at finde et projekt, der passer dig. Fælles for alle projekter er, at de opfylder en række krav fastsat af Dansk Hestevæddeløb. 

Del oplevelserne - og det økonomiske ansvar

At eje en væddeløbshest indebærer som regel et stort praktisk og økonomisk ansvar, men med andelskonceptet bærer du den økonomiske forpligtigelse med andre. Det daglige arbejde i stalden varetages af en professionel trav- eller galoptræner, og du vil løbende blive informeret omkring hestens daglige træning, kommende løb og andre arrangementer. På den måde er du stadig med helt tæt på - fra stald til vindercirkel. 

Starten går om lidt. Skal du være med?

 

Tag et kig på aktuelle andelsprojekter eller læs mere om de forskellige projekttyper - og hvordan du køber en andel. 

 

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her