Bliv hesteejer - med fokus på alt det sjove

Share A Horse er din genvej til at blive hesteejer i en traditionsrig verden af sport og spænding. På denne platform udbydes andelsprojekter i væddeløbsheste. Og her kan alle være med. Mere generel info om at være andelsejer. 

ØKONOMI - SÅDAN HÆNGER DET SAMMEN

Et andelsprojekt består som hovedregel af et indskud, der går til køb af hest, samt en månedlig ydelse, der dækker alle løbende udgifter såsom træning, beslagsmed og foder. Den økonomiske sammensætning skal ses i sammenhæng med projektets størrelse (antal andele) og projektets varighed. Du kan til enhver tid vælge at sætte din andel til salg og, ved nogle projekter, opsige din deltagelse med tre måneders varsel. Bemærk, at der tillægges 6% til den månedlige ydelse, der går til administrationsudgifter hos Dansk Hestevæddeløb.

Projekttyper

På Share A Horse finder du to typer af projekter. Forskellen ligger hovedsageligt i rolle- og ansvarsfordelingen mellem træner og ejerkreds. I et trænerprojekt er træneren en del af ejerkredsen, og varetager rollen som teknisk repræsentant. Træneren har her større økonomisk binding og agerer primusmotor. I et hesteejerprojekt er trænergerningen adskilt fra hesteejerskabet, og ejerkredsen har dermed større indflydelse. 

Sådan kommer du i gang

Du vil købe en andel i en hest. Du finder al information inklusiv interessentskabskontrakt, der beskriver rammerne for andelsprojektet, på præsentationssiden for den pågældende hest. Klik på 'Køb andel', opret en personlig konto og angiv kontakt- og kreditkortinformationer og godkend køb. Herefter modtager du en bekræftelsesmail og indskuddet reserveres fra din konto.

Når et projekt har solgt minimumsantallet for igangsættelse (se info under 'projektstart'), modtager du en mail, og projektet søsættes. Den følgende måned begynder betalingen af månedlige ydelser. Beløbet trækkes fremadrettet automatisk via dit kreditkort. 

Sælges minimumsantallet for projektstart ikke inden tre måneder, revideres projektet. I perioden efter du har reserveret andelen, men inden projektet går aktivt, har du mulighed for at annullere din reservation. Bemærk dog, at du hæfter for et administrationsgebyr på 100 kr. 

Tøv ikke med at kontakte Share A Horse, hvis du har spørgsmål til fx rammerne for et givent andelsprojekt. 

 
Kommunikation med træner - hvordan går det med min hest?

En stor del af hesteejeroplevelsen ligger i kommunikationen fra og med hestens trænerteam. Her tilsigtes en høj inddragelse i det daglige liv med hesten samt løbsmanagering fra trænerens side, ligesom respekt for træneren samt staldpersonale forventes den anden vej. Trænerteam og teknisk repræsentant varetager denne rolle. Kommunikationsplatforme variere fra projekt til projekt - Derfor, se projektbeskrivelsen på netop dén hest du ønsker andel i. 

Se aktuelle andelsHESTE

 

Billede: Vindercirklen var fyldt op med glade ejere, da andelshesten Barok i 2017 vandt sin derbyprøve, og dermed kvalificerede sig til det største løb, som en hoppe kan deltage i - Dansk Hoppe Derby. Af KM FOTO.

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her