Sådan igangsættes et projekt

Projektet ikke lanceret

Et projekt igangsættes, når minimumsantallet af solgte andele er nået. Antallet varierer fra projekt til projekt. Du finder oplysningen under 'projektstart' ved det pågældende projekt.

Køb af andel

Du vil købe en andel i en hest. Du finder al information inklusiv interessentskabskontrakt, der beskriver rammerne for andelsprojektet, på præsentationssiden for den pågældende hest. Klik på 'Køb andel', opret en personlig konto og angiv kontakt- og kreditkortinformationer og godkend køb. Herefter modtager du en bekræftelsesmail og indskuddet reserveres fra din konto.

Bemærk, at du skal bekræfte købet med NemID's nøgleapp eller en kode tilknyttet dit kreditkort.

Projekt lanceret

Når et projekt har solgt minimumsantallet for igangsættelse (se info under 'projektstart'), modtager du en mail, og projektet søsættes. Den følgende måned begynder betalingen af månedlige ydelser. Beløbet trækkes fremadrettet automatisk via dit kreditkort. 

Sælges minimumsantallet for projektstart ikke inden tre måneder, revideres projektet. I perioden efter du har reserveret andelen, men inden projektet går aktivt, har du mulighed for at annullere din reservation. Bemærk dog, at du hæfter for et administrationsgebyr på 50 kr. 

 

Tøv ikke med at kontakte Share A Horse, hvis du har spørgsmål til fx rammerne for et givent andelsprojekt.

 

 

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her