Mosson Stables for trænere

En stor del af hesteejeroplevelsen ligger i kommunikationen fra og med hestens trænerteam. I Share A Horse vægtes en høj inddragelse i det daglige liv med hesten og information omkring løbsmanagering fra trænerens side, ligesom respekt for trænerteamets arbejde er afgørende den modsatte vej.

Ved at bruge Mosson Stable-appen til Share A Horse-andelsheste kan alle andelsejere gratis hentes Mosson Owner-appen, der er udviklet specifikt til formålet. Andelsejerne har derigennem alle informationer omkring deres hest samlet et sted - løbsrepriser, resultater samt diverse informationer og opdateringer fra trænerteamets side.

Mosson Owner-appen er et tidssvarende kommunikationsværktøj, der skal være med til at forbedre hesteejeroplevelsen. Derudover vil brug af appen afhjælpe trænerteamets og den tekniske repræsentants arbejde i kommunikationen med hesteejerne. Særligt ved større projekter, der inkluderer personer, som ikke har et særligt kendskab til hestevæddeløbssporten, og hvilken infomation man finder hvor. 

Læs hvorfor, man skal tilvælge Mosson og hvordan man rent praktisk gør i denne guide.

Læs mere om Mosson Stable

 

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her