Dansk galops succestræner i nyt Share A Horse-projekt

Nu kan du hos Share A Horse blive medejer af en galophest, der står på tærsklen til karrierestart. Træneren er succesfulde Rikke Rohbach Bonde, der kan se tilbage på endnu en kanonsæson.

Det første galopprojekt udbydes nu på andelsplatformen Share A Horse. Den firbenede hovedperson er toårige Be My Giant (Giant Sandstorm – Bea Apache), der nu går i vintertræning og dermed starter den sidste klargøring frem mod karriestart til foråret.  

Målet har alle dage været at deltage i galoppens største løb over lang distance, Dansk Derby, St. Leger, hvilket afstamningen også indikerer.

- Hesten er valgt til projektet, da han kan blive rigtig sjov at følge, ikke mindst fordi, at det afstamningsmæssigt er en hest, der kan gå de længere distancer. Han er en stor galophest, som har fået lidt ekstra tid, men han er stadig let og elegant at se på, så det lover godt, fortæller Rikke Rohbach Bonde.

Løbsoplevelser og hverdagen med hesten

Projektet vil give indblik i galopsporten generelt og hvad det vil sige, at arbejde med en topatlet i form af en galophest. Og det er ikke hvilken som helst stald, man får et kig ind i.

Galoptræner Rikke Rohbach Bonde kommer fra en kanonsæson i indeværende år med sejr i såvel det svenske og norske derby samt en andenplads i det danske derby (dermed over 2,5 mio. danske kroner redet ind til stalden). Rikke er således gået hen og blevet landets næstmest vindende galoptræner i blot sin anden fulde sæson.

Projektet udbydes af Stald Sotto og løber til og med Be My Giants fireårssæson i 2023. Løbsdebut forventes i foråret 2022. I alt udbydes 50 andele – indskud 4920 kroner og månedlig ydelse 480 kroner.  Se projektet her

Af Camilla Halldorsson / Foto Burt Seeger

MÆRK SUSET PÅ LÆGTERNE

Oplev sporten

BESØG VÆDDELØBSBANERNE

Oplev de firbenede atleter i aktion på en af vores otte væddeløbsbaner i Danmark. Se oversigten over kommende løbsdage i Dansk Hestevæddeløbs løbskalender

Gå til løbskalender her